Ihmiset 2018-05-03T09:44:05+02:00
Timo Sairanen

Toimitusjohtaja

sähköposti: timo.sairanen@eastworks.fi

puh: +358 400 530 367

Timo Sairanen vastaa asiakassuhteista ja projekteista Suomessa. Hänen avaintehtäviään ovat lisäksi EastWorksin strateginen johtaminen, kommunikointi Suomessa sekä osallistuminen tärkeimpien alihankkijoiden valintaan Kiinassa. Hän on koulutukseltaan koneenrakennuksen diplomi-insinööri. Hänellä on ollut oma konsulttiyritys vuodesta 1998 alkaen ja sitä ennen hän on ollut johtavien yritysten, mm. Koneen ja Nokian palveluksessa. Vuodesta 1985 alkaen hän on tehnyt yli 130 liikematkaa Kiinaan.

Jani Vänskä

Aluejohtaja, EastWorks Kiina

Jani Vänskä johtaa EastWorks Kiinan toimintaa ja osallistuu EastWorksin strategiseen johtamiseen. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri (East Asian Studies and Business). Hän on asunut Kiinassa 15 vuotta ja puhuu, lukee ja kirjoittaa mandariinikiinaa. Ennen EastWorksia hän työskenteli 6 vuotta hankintatoimen tehtävissä Metso Paper Chinassa.

Mikko Zhang (Zhang LePing)

Hankintapäällikkö, Kiina

sähköposti: mikko.zhang@eastworks.fi

puh: +86 186 2621 2207

Mikko Zhang vastaa EastWorksin päivittäisestä toiminnasta Kiinassa. Hänen päätehtäviään ovat hankinta, yhteistyö toimittajien kanssa ja projektien hoito. Mikolla on insinööritutkinto toimitusketjun hallinnasta (Bachelor in Supply Chain Management). Hän on kiinalainen ja asuu Suzhoussa. Hänellä on yli kymmenen vuoden työkokemus, josta viisi vuotta konepajateollisuuden alihankinnoista. Ennen liittymistään EastWorksiin Mikko työskenteli  Scheugenpflug AG:llä ja C-Pak Pte Ltd:llä hankintatehtävissä. Molemmat yritykset ovat standardiosien ja laitteiden valmistajia.