Etusivu 2018-05-03T09:44:06+02:00

Spesifikaatiot

Spesifikaatiot

Asiakkaidemme tarpeet ja vaatimukset ovat työmme lähtökohta. Teknisten spesifikaatioiden avulla asiakasvaatimukset välitetään toimittajille. Spesifikaatioiden ja piirustusten oikeellisuus on ensiarvoisen tärkeää ja tulee läpikäydä huolellisesti toimijoiden kesken.

Laatu

Laatu

Laatu on suuri haaste kun hankitaan Kiinasta. Laatustandardimme perustuvat suomalaiseen insinööriosaamiseen ja panostamme laadun varmistukseen kaikissa vaiheissa.

Suhteet

Suhteet

Arvostamme suhteitamme niin asiakkaidemme, toimittajiemme kuin muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa kaikissa maissa ja maanosissa. Kiinalaisten toimittajien kanssa jatkuvat henkilökohtaiset tapaamiset ovat keskeisessä asemassa.

EastWorks on ratkaisu alihankintaan Kiinasta.

Sopeutuminen kansainväliseen kustannustasoon on välttämättömyys suomalaiselle konepajateollisuudelle. Me voimme auttaa yritystäsi hyödyntämään alihankintoja alhaisen kustannustason maasta suomalaisella insinööriosaamisella ja pitkällä kokemuksella.

Yrityksemme

  • Liikeideamme on toimia osana asiakkaiden hankintaorganisaatiota alihankintojen hinnan ja laadun optimoimiseksi ja tehdä hankinnat edullisen kustannustason maista asiakkaalle helpoksi. Ansiomme perustuvat asiakkaillemme tuottamaamme hyötyyn.
  • Strategiamme on keskittyä rajattuihin alihankittaviin tuotteisiin ja teknologioihin ja pyrkiä jatkuvasti parantamaan näihin liittyvää osaamistamme. Tämä yhdessä pitkäaikaisten alihankkijasuhteiden kanssa mahdollistaa yksittäisten asiakkaiden tilausten yhdistämisen ja volyymiedun saavuttamisen.
  • Henkilöstömme on suomalaisia, kiinalaisia ja kiinaa puhuvia suomalaisia ammattilaisia, jotka asuvat Suomessa ja Kiinassa. Heillä on pitkäaikainen kokemus konepajateollisuudesta, hankintatoimesta ja maahantuonnista Kiinasta.

Menestyksenne on meille tärkeää.

Ansiomme perustuvat asiakkaillemme hankkimaamme hyötyyn.

0
Liikematkojen määrä Kiinaan
0
Suomalaisen konepajateollisuuden työntekijöiden määrä
0
Suomalaisen konepajateollisuuden liikevaihto (EUR)

Ota yhteyttä jo tänään!